Istenes Bence új szerepben bizonyít az RTL Klubnál

Istenes Bence az RTL Klub számtalan nagy showműsorában feltűnt már, azonban van egy olyan, amelyben nem csupán, hogy nem volt, úgy gondoltuk, tényleg semmi esély arra, hogy bármikor is láthassuk benne. Nos, most megtörtént a csoda.

Barátok közt szereplő lett Istenes Bence

Istenes Bence évek óta az RTL Klub egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezetője. Más szerepben is láthattuk már, legutóbb például szerelmével, Csobot Adéllal vettek részt a csatorna Nyerő Páros című műsorában. Pát hete az Életünk történetében is nyilatkoztak, ahol olyan dolgokat is elárultak, amelyeket még soha, sehol. A páros akkor elmondta, soha nem voltak még annyira távol egymástól, mint most.

Istenes Bencét ezúttal egy teljesen új szerepre kérte fel a csatorna, a Barátok közt utolsó epizódjaiban bizonyíthatja, hogy annak idején, amikor a sorozat indult, nagy hibát követtek el, hogy nem őt választották a szappanopera egyik szereplőjének. A sztár már túl is van a forgatási napokon, és természetesen rajongóit ezúttal is bevitte a kulisszák mögé virtuálisan.

Az IstenEst legújabb epizódjá teljes mértékben ennek a nagy eseménynek tükrében készítette el, tele exkluzív, soha nem látott felvételekkel. Már amikor a stúdióba ért érezhette a stáb, hogy remekül fognak szórakozni, hiszen úgy mutatkozott be: "Istenes Bence vagyok, színész." Abban biztosak vagyunk az elmúlt évtizedek legszórakoztatóbb forgatási napjai voltak amelyet Istenes Bencével töltöttek, a képkockák ezt nagyszerűen alátámasztják.

Már a forgatásra nagyon vidámat érkezett, a stáb tudhatta, hogy felejthetetlen napok elé néznek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: facebook.com/rtlklubofficial

Oldalak