Hámori Eszter: hiába tiltották Bajor Imrétől, csak őt akarta

Bajor Imre egy ország kedvence volt, halála mindenkit mélyen megrázott. A színpadon mindig szórakoztató és könnyed volt, egy pillanat alatt elvarázsolta a közönséget. Szerelmei, házassága azonban nem volt ennyire nyitott a nagyközönség számára, most volt párja, Hámori Eszter mesélte el, milyen volt a művész társának lenni.

Egy ország óvta Bajor Imrétől, mégis csak őt akarta

Hámori Eszter és Bajor Imre soha nem házasodtak össze, ám szándékaik komolyak voltak, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy kapcsolatukból két gyerek is született. Lili szintén művészi pályára lépett, színész lett belőle, öccse Marci pedig a televíziózásban és a filmezésben helyezkedett el. Hámori Eszter most a Best Magazinnak mesélt az együtt töltött évekről.

"Bajor Imrével nem kötöttünk házasságot. 26 éves voltam, amikor megismerkedtünk, vörös, szeplős, sokak szerint mutatós, zsidó lány, ő pedig tizenkét évvel idősebb, közismert művész. A Vidám Színpadon találkoztunk, kinézett magának. Egy ország tiltott tőle, mert rajtam kívül mindenki tudta, nem társnak, apának való, de én szerettem ezt a tiltott gyümölcsöt. Egy ideig. Vágytam rá, hogy családom, gyermekem legyen, ő is nagyon szeretett volna már édesapa lenni

Hat évig szoptattam, teljesen kiteljesedtem az anyaságban, nem vártam el, hogy azért, mert én fürdöm ebben a szerepben, ő is csapot-papot ott hagyjon, Azt azonban reméltem, hogy a prioritásai megváltoznak: első a család, és utána jön a munka. Próbálkozott, de nem járt sikerrel. A világ legjobb szívű társa volt, egy sármőr, de imádta a munkáját. Szinte csak kabátban láttam, amikor megjött és elment, nappal pihent, nem hallotta, amikor a gyerekeink kimondták az első szót, nem látta, amikor először felálltak, és elindultak. Rájöttem, fiatal vagyok ahhoz, hogy így éljem le az életemet, de nem akartam elhagyni. Először megkérdeztem, van-e reményem arra, hogy néha együtt reggelizzünk, vagy elmenjünk fagyizni. Próbálkozott, de önmagát soga nem tudta átugrani."

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2