Bejelentették: Szakított Bradley Cooper és Irina Shayk

A párnak nagyon megromlott a kapcsolata.

Költözés?

Irina Shayket csütörtökön paparazzik kapták lencsevégre, amint nagy bőröndöket cipelt az autójához, miután távozott Bradley Cooper házából. A pletykák persze azonnal beindultak, miszerint a szupermodell elköltözött a színésztől, bár ez nem lenne annyira meglepő azok után, hogy a duó kapcsolata állítólag rosszra fordult az utóbbi időben. A pár románca 2015-ben kezdődött, ismeretlen források szerint pedig nem kizárt, hogy még idén véget ér.

"Nagyon nem mennek jól a dolgok Irina és Brad között. Hónapok óta veszekednek, így Irina arra az elhatározásra jutott, hogy jobb, ha keres magának egy külön lakást. Nem úgy néz ki, hogy még sokáig együtt maradnának" - mondta el egy névtelen ismerős a The Sunnak. Egy másik bennfentes információi alapján pedig azt írja a Daily Mail, hogy az egykori szerelmesek már csak lányuk miatt tartanak ki egymás mellett.

Szakítás

Néhány órával azután, hogy Irina elhagyta a házat, a páros bejelentette, véget ért négy éve tartó kapcsolatuk. A Daily Mail azt írja, a bizonyos Oscar-gálán Bradley Lady Gagával előadott produkciója után Irina már tisztán látta, mi a helyzet. Külföldi sajtóértesülések szerint az eseményt követően a színész és az énekesnő titokban randizni kezdett.

Cikkünk folytatódik a következő oldalon.

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!