Íme, a Transformes 4 szexi új szereplője

Jack Reynor személyében új színésszel bővült a Transformers filmek csapata. A szexi ír srác sokaknak ismeretlen lehet, bár a rendező, Michael Bay garantálja, hogy ezek után igazi hollywoodi sztár lesz a fiúból.

"Ő egy ír srác, aki 30 dollárral a zsebében jött Amerikába. Elég tökös. Most komolyan, ki csinál ilyet...? Egy remek kis ír filmben, a "What Richard Did"-ben vettem észre. Ez a kölyök a tuti választás" – tette közzé saját oldalán a hírt Michael Bay.

A rendező azt követően hívta próbafelvételre a relatív újoncnak számító színészt, hogy kiszúrta őt az említett moziban, a Hollywood Reports értesülései szerint azonban a fiatal ír csak egyike volt annak az öt színésznek, akiket meghallgattak Wahlberg filmbeli lánya szerelmének szerepére.

Reynornak olyan riválisai voltak többek között, mint az Elrabolva 2. (Taken 2) sztárja, Luke Grimes és az inkább tévés színészként ismert Hunter Parrish. Michael Bay azonban végül őt találta a legmegfelelőbbnek a karakter eljátszásához.

A rendező saját weboldalán az új szereplőn kívül további információkat is megosztott a filmmel kapcsolatban.“A Transformers 4 nem reboot. 4 évvel játszódik a Chicagoban történtek után. A sztori egy teljesen természetes fordulatot vesz, ez az oka, hogy teljesen új szereplőink vannak. Ez a Transformers teljesen más hangulatú lesz, mint a korábbi három. Egy teljesen új trilógiát készítünk.” – magyarázta Bay.

Fotó: imdb.es

Oldalak

Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Lifestyle
Az elektromos fogkefék régebben egészen különleges dolognak számítottak, manapság viszont már szinte mind ezeket az eszközöket használjuk fogaink tisztán tartásához.