Beyoncé kitett magáért kislánya 1. szülinapján

Hatalmas bulit szervezett Jay-Z és Beyoncé egy éves kislányuk, Blue Ivy születésnapjára, akit méregdrága ajándékokkal halmoztak el milliárdos szülei.

Összesen 80.000 angol fontba, azaz 28.626.240 Ft-ba került Beyoncé kislányának első születésnapja, aki többek között virágcsokrot, tortát és egy több millió forintot érő Barbie babát kapott ajándékba. Az 50.000 fontos játék (17.891.400 Ft), gyémánttal és fehér arannyal van kirakva, összesen 160 darab ékkő található rajta.

"Semmi sem túl drága a kis hercegnőnek. Azt akarták, hogy élete első születésnapja megadja az alaphangulatot az életéhez. Keményen megdolgoznak a pénzükért, és az első az, hogy mindent megadjanak a lányuknak " - mondta egy névtelen forrás a Sunnak.

Nyilván volt is miből költekezniük, hiszen a Forbes magazin listája szerint 2012-ben Jay-Z és Beyoncé lett a legjobban kereső sztárpár. Hogy ennek látszatot is adjanak, a születésnapi bulira meghívott vendégek koncertjegyeket és aranytollat vihettek haza, amibe belegravírozták a Blue Ivy nevet. A szülők több millió forintért vörös és fehér rózsákat is rendelt, valamint játszóházat és különböző jelmezeket is béreltek a gyerekeknek.

Fotó: usmagazine.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!