Sztárok

Újabb részletek láttak napvilágot III. Károly koronázásáról: az uralkodó megható lépésre készül a nagy napon

III. Károly király szívmelengető ötlettel állt elő: a 74 éves brit uralkodó úgy döntött, élete egyik legfontosabb napján néhai édesapjáról, Fülöp hercegről is megemlékezik.

Igazán szép, amivel előrukkolt

Mint arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, III. Károly király koronázása május 6-án lesz az angol-brit uralkodók hagyományos koronázótemplomában, a Westminster-apátságban. A Buckingham-palota tájékoztatása szerint a ceremónián tizenkét új zenemű csendül majd fel, melyek megírására személyesen maga az uralkodó adott megbízást – mindezek fényében kijelenthető, hogy Károly igencsak komolyan veszi a szervezést, amit továbbá az is jól bizonyít, hogy nemrég előállt egy különleges és megindító öltettel. Részletek a galériában!

Mint kiderült, a királlyal egyidős Lord Andrew Lloyd Webber musicalszerző – akinek művei között olyan világsikerek szerepelnek, mint a Macskák vagy Az operaház fantomja – ezúttal koronázási himnuszt alkotott, külön az uralkodó kérésére.
Kattints a további képekért!

Világsztárokat felvonultató nagyszabású háromnapos ünnepi rendezvénysorozat kíséri III. Károly király májusi koronázását, amellyel kapcsolatban az udvar egyre több információt hoz napvilágra. Az már korábban kiderült, mely korona lesz látható az uralkodó feleségén, Kamillán, most pedig arra is fény derült, milyen fejdíszt visel majd Sarolta hercegnő.

Leadfotó: Jack Hill - WPA Pool/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Bed&Love
Mi áll a 35 éven aluli férfiak körében egyre népszerűbb gyakorlat hátterében?
Lifestyle
A Skorpió csúcsformában lesz a következő hetekben! Íme, júniusi előrejelzésünk!
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.