Sztárok

Katalin hallani sem akar II. Erzsébet kedvenc szokásáról: a királynő évekig ezért a trükkért rajongott, a hercegné viszont sosem vetné be

II. Erzsébetnek volt egy jellegzetes sminktrükkje, amit sokszor vetett be, ha tudta, hogy meg kell jelennie a nyilvánosság előtt – s bár Katalin hercegné stílusa nagyon hasonlít a néhai királyné ízléséhez, a trónörökös felesége mégsem hajlandó kipróbálni ezt a szépségpraktikát.

Ebben nem egyezett az ízlésük

II. Erzsébet királynő híres volt szolid és klasszikus öltözködéséről, valamint arról, hogy státuszából fakadóan mindig is az egyszerű, letisztult ruhákat, valamint kiegészítőket preferálta, szettjeit pedig mindig sikerült emlékezetesen összeállítania anélkül, hogy megjelenése hivalkodó lett volna. Ugyanez elmondható Vilmos walesi herceg feleségéről, Katalinról is, aki kiváló stílusérzékével nők millióit inspirálja nap mint nap. S habár a hercegné az egykori uralkodóhoz hasonlóan a visszafogott ízlést képviseli, van olyan dolog, amit ő maga nem szívesen próbál ki, pedig II. Erzsébet kifejezetten imádta azt; részletek a galériában!

II. Erzsébet és Katalin hercegné mindig is hasonló véleményen voltak divat terén: a leendő királyné hitvallása szerint a kevesebb néha több, és pontosan így gondolkodott az öltözködésről a néhai uralkodó is.
Kattints a további képekért!

A néhai Diana hercegnét élete során több alkalommal is lencsevégre kaptak egy bizonyos kabátban, ami igencsak különleges úton került a szívek királynőjéhez.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images
Forrás: Express

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.