Így tartják magukat formában hazánk legsármosabb férfijai

Nem csupán tehetségesek, de hazánk legsármosabbjai is. Baronits Gábor, Kállay-Saunders András és Vastag Csaba a Glamour Women of the Year jelöltjei arról meséltek, mivel tartják magukat formában nap, mint nap.

A rivaldafényben fontos számukra, hogy a legjobb formájukat hozzák, ráadásul a rendszeres testmozgás az állóképességükhöz is elengedhetetlen. Idén a Women of the Year legsármosabb férfi címéért versenghet többek között Baronits Gábor, Vastag Csaba, és Kállay-Saunders András is.

"A testemből, a külsőmből élek"

„Mindig is sportoltam, de az utóbbi egy évben nagyon komolyan veszem, heti hatszor járok edzőterembe. Elkezdtem diétázni is, hiszen az igazán jó formához az edzés csupán harminc-negyven százalékban járul hozzá, míg a táplálkozás hatvan százalékban. Próbálom kerülni a zsírt és a szénhidrátot, hiszen inkább szálkásítani szeretnék. Alapvetően édesszájú vagyok, ezért nehéz volt megállnom, hogy ne bűnözzek.” – mesélte Baronits Gábor. „Színészként valahol én is a testemből, a külsőmből élek. Nyugaton alap dolog, hogy akik ezt a hivatást választották, kínosan odafigyelnek a kinézetükre is.”- tette hozzá a Jóban Rosszban színésze.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!