Így szerezhetsz névre szóló autogramot Hürrem szultánától - Meryem Uzerli ennyire imádja a rajongóit

Meryem Uzerli tudja, hogy a közönsége, vagyis a rajongók nélkül egyetlen színésznő sem válik sikeressé, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy boldoggá tegye őket. Mutatjuk, hogyan szerezhetsz tőle névre szóló autogramot!

Meryem Uzerli névre szóló autogramokat oszt online

A 32 éves Meryem Uzerli nevét akkor ismerte meg az ország, amikor az RTL Klub is műsorára tűzte a külföldön már hatalmas sikereket aratott török sorozatot, a Szulejmánt. A színésznő az egyik főszereplőt, Szulejmán szultán kedvenc feleségét, a rafinált Hürrem szultánát alakítja, aki kész megtenni mindent annak érdekében, hogy az ő akarata érvényesüljön. Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, ismerős? Meryem ereiben egyébként német és török vér is csörgedezik, ám magára, mint német színésznőre szokott hivatkozni. A Szulejmánnak köszönhetően ma már 4 milliónál több rajongóval bír a Facebook-oldalán, közülük rengeteg a magyar. (Meryem lett az új Bud Spencer?) Bár személyesen nyilvánvalóan nem találkozhat mindegyikükekkel, azért igyekszik a kedvükre tenni. Honlapján például könnyen elérhető, névre szóló autogramkártyát tett letölthetővé.

Ahhoz, hogy te is szerezz egy ilyet a neveddel ellátva, nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani, beírni a neved, majd letölteni a kész kártyát.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik, ahol megtudhatod, mivel foglalkozik mostanában a csodaszép színésznő!

Fotó: meryemuzerli.me

Oldalak

Szólj hozzá Te is!