Sztárok

20 éve tűnt el, így néz ki a Baywatch egykori bombázója ma - Fotók

A sorozat sikereinek a csúcsán, éveken át alakította Caroline Holdent a malibui tengerparton. A Baywatch történetének legszexibb barna vízimentőjének tartották. Friss képei sokkolják a rajongókat.

Szexi

A Baywatch 1989-től tíz éven át futott sorozat, és minden addigi nézettségi rekordot megdöntött a maga kategóriájában. A rendszerváltást követő Magyarországon is hamar közkedvelt lett, hiszen először csodálhattuk meg a tévéképernyőn a világhírű amerikai cicababákat, a teljes plasztik valójukban. Ami tagadhatatlan, a csinos vízimentők mindegyike világsztár lett, köszönhetően a sorozatnak. Köztük a Caroline Holdent alakító gyönyörű színésznő is. Több mint 20 éve drogügyek miatt tartóztatták le, azóta is rejtőzködő életet él. A legfrissebb róla készült képek megdöbbentik a világot - írja a TWN.hu, majd megmutatják a képeket.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.