Sztárok

Így bolondozott György herceg és Charlotte hercegnő a gyerekzsúron - Mindenki odáig volt értük

Vilmos herceg és Katalin hercegné a gyerekeikkel együtt érkeztek Kanadába, ahol részt vettek egy gyerekzsúron is. Nézd meg, milyen cuki fotók készültek György hercegről és Charlotte hercegnőről!

Így bulizott György herceg és Charlotte hercegnő

A 34 éves Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné a múlt hétvégén gyerekeivel együtt utazott el egy teljes hétre Kanadába. A 3 éves György herceget és a másfél éves Charlotte hercegnőt mostanáig csak egyetlen egyszer mutatták meg útjuk során. Csütörtökön azonban velük együtt jelentek meg egy gyerekeknek szervezett bulin, ahol katonacsaládok porontyai játszhatták ki magukat.

György herceg teljesen bezsongott a buborékoktól

A herceg is fújta a buborékokat

Lapozz, cikkünk a következő oldalon még több képpel folytatódik!

Fotók: vanityfair.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.