Betelt a pohár a híres énekesnőnél: annyian beszóltak neki, hogy nem mutatja meg többé a kisfiát

Folyamatosan cikizték a rajongók Iggy Azalea alig egyéves kisfiát, amit az énekesnő nem tűr tovább. Úgy döntött, nem adja meg többé a lehetőséget az utálóknak, hogy bántsák a gyermekét.

Titokban adott életet első gyermekének

Óriási bravúrt hajtott végre Iggy Azalea, hiszen várandóssága teljes ideje alatt sikerült titokban tartania, hogy gyermeket vár. Bár sokan észrevették, hogy az énekesnő hasa szépen kerekedett a tavalyi év első felében, de a találgatásokat soha senki nem erősítette meg hivatalosan, és a karanténidőszak is pont kapóra jött neki, hiszen ekkor sokkal könnyebb volt kicsit elbújnia a kíváncsi tekintetek elől. Végül csak akkor derült fény a gyermekáldás tényére, mikor a rapper maga jelentette be múlt év júniusában a közösségi oldalán, hogy megszületett a kisfia. Nem sokkal később az is kiderült, hogy Azalea és gyermeke apja, Playboi Carti két év után szakítottak, a rapper pedig egyedül neveli tovább kisfiát, Onyxot.

Bár az énekesnő eleinte úgy nyilatkozott, igyekezni fog minél inkább védeni a kisfiát a nyilvánosságtól, a büszke anyuka felülkerekedett benne, és rendszeresen megmutatta a gyermeket a közösségi oldalain. A posztokra kapott negatív visszajelzésekre azonban egyáltalán nem számított.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2