Sztárok

Mindenkit meglepett Hujber Feri viselkedése a forgatáson

A színészről egy ideje már nem lehetett hallani.

Hujber Feri összeszedte magát

A 42 éves Hujber Feriről nem nagyon lehetett hallani a Mokkában történt ámokfutása, illetve egy zajosra sikeredett családi perpatvar óta. A színészért korábban nagyon sokan aggódtak, hiszen a műsorban úgy viselkedett, mint aki drogok, de legalábbis alkoholos befolyásoltság alatt áll. Később pedig kiderült, felesége rendőrt hívott rá, mert rettenetesen viselkedett. Most friss hírek érkeztek Hujberről, úgy tűnik, a színész kezd magára találni.

"Ezer éve ismerem Ferit, sokszor dolgoztunk már együtt, de ilyen fegyelmezett még sosem volt. Nagyon hirtelen természetű, nem volt ritka korábban, hogy összeszólalkozott a többi színésszel vagy stábtaggal, de még olyan esetről is tudok, hogy a rendezőnek beszélt vissza. Most viszont rá sem ismerni. Nemhogy időben ott van minden forgatásra, de még előbb is érkezik, a szöveget hibátlanul tudja, minden rendező álma. Szerintem érzi, hogy a mostani balhéi miatt minden szempár rá szegeződik, és nem akar hibázni. De az is lehet, hogy a munkába menekül. Bár nem nagyon beszél még nekünk sem a magánéletéről, azt mondta, hogy nincs rendben minden a feleségével" - mesélte a Blikknek a most forgó Valami Amerika 3. egyik munkatársa.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: TV2/Mokka

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!