Hujber Feri sorra bocsánatot kér azoktól, akiket megbántott - Hosszú a lista

Hujber Feri átértékelte életét. A korábban balhéból balhéba keveredett színész azóta vezekel, hogy megérintette a halál szele. Megbánta korábbi tetteit.

Hujber Feri kezdő színészként azt hitte, hogy mindent megtehet. Részegen lépett színpadra, átgázolt az embereken, és tiszteletlen volt a körülötte lévőkkel. Ráadásul bántotta is őket, nem fizikailag, hanem verbálisan.

"Verbálisan akárkit képes vagyok kinyírni bármikor. Mostanában azért már ritkán bántok meg szándékosan má­sokat, de 10–15 évvel ezelőtt még nem válogattam. Szabadszájú, részeg fiatal színészként bárkinek be­szóltam bármit, és porig aláztam né­hány erős mondattal. Volt olyan, akinek az egész élete attól változott meg, mert úgy megbántottam, hogy onnantól mindent arra tett fel, hogy bebizonyítsa, igenis nincs igazam" – árulta el a színész, aki kétgyerekes apaként sokat változott. Ma már hisz az univerzum igazságában.

A következő oldalon folytatódik.

Fotó:comment.blog.hu

Oldalak

Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!