Hugh Hefner felesége nem örököl a Playboy papa után

Semmit sem kap majd Hugh Hefner harmadik felesége, a Playboy atyja ugyanis előrelátó volt és házassági szerződést is kötött - közölte a US Weekly.

Szilveszter napján harmadszor is megnősült Hugh Hefner a Playboy villa fura ura, aki hűen önmagához egy nálánál 60 évvel fiatalabb hölgyet vett feleségül. Crystal Harrist ugyan már oltár elé akarta vezetni egyszer, ez a terve sajnálatos módon meghiúsult, ugyanis a lány pár nappal az esküvő előtt lemondta a ceremóniát.

Röviddel a szakítás után azonban újra egymásra találtak, s mivel Crystal szánta-bánta tettét, és esküdött, hogy Hefner élete egyetlen szerelme, a 86 éves milliárdos újra megkérte Harris kezét, amire a lány természetesen már nem tudott nemet mondani.

"Rosszindulatú pletykák" szerint azonban Crystal nem volt teljesen őszinte az érzelmeivel kapcsolatban és csak arra vár, hogy a Playboy atyját végső útjára kísérjék, miután ő szépen lelép az örökséggel. Igen ám, de a milliárdos öreg is bebiztosította magát, ugyanis még a frigy előtt házassági szerződést íratott.

Crystal tehát sem így, sem úgy nem kaphatja meg Hefner 43 millió dollárosra (9,4 milliárd forint) becsült vagyonát, ugyanakkor valószínűleg nem lesz gondja a betevőre, ha az öreg végleg eltávozna. A pénzt egyébként Hefner gyerekei, a dél-kaliforniai egyetem filmszaka és különféle alapítványok kapják majd.

Fotó: dailycaller.com

Oldalak