Jót tett neki a pihenés: újult erővel tért vissza Hosszú Katinka - Ezzel töltötte az elmúlt két hónapot az Iron Lady

Kicsattanó formában tért vissza Magyarországra Hosszú Katinka, aki eseménydús heteket töltött párjával Olaszországban.

Szüksége volt egy kis lazításra

Hosszú Katinka teljesítménye Magyarországon és külföldön is komoly elismerésnek örvend, azonban az idei ötkarikás játékokon nem azt az eredményt nyújtotta, amit a legtöbben elvártak tőle, hiszen érem nélkül tért haza Tokióból. Emiatt sokan vélik úgy, hogy Katinka felett eljárt az idő és korábbi csúcsformája már csak a múlté, így jobbnak látnák, ha pontot tenne a pályafutása végére. Az úszónő az olimpia után elmondta, hogy úgy érzi, sokkal több van még benne és nem tervezi abbahagyni a versenyzést – ennek ellenére felröppentek a pletykák, hogy az olimpia bajnok búcsút int a karrierjének. Az ezzel kapcsolatos hírek úgy szóltak, hogy Katinka most a pihenésre, a vállalkozására és a szerelmére akar koncentrálni, de mint kiderült, semmi ilyesmiről nincs szó. A Magyar Úszó Szövetség elnöke, Wladár Sándor nemrég elmondta, beszélt Hosszú Katinkával, aki arról tájékoztatta őt, hogy október 1-jétől kezdve visszatér a medencébe. Addig azonban a sportolónőnek szüksége volt egy kis kikapcsolódásra és arra, hogy helyre tegye magában a Tokióban történteket – s úgy tűnik, mostanra sikeresen feltöltődött testileg-lelkileg, hiszen nemrég az olimpia óta először részt vett egy rendezvényen. Na de mivel töltötte az elmúlt két hónapot az Iron Lady? Galériánkból megtudod!

„Gyakorlatilag 2012 óta ugyanabból állt a felkészülésem, legfeljebb a bevált módszeremen csiszolgattam” – nyilatkozta a Best magazinnak az úszóbajnok. Mint ismert, a koronavírus-járvány sokak életét felforgatta, s nem volt ez másképp Katinka esetében sem, akinek másfél évig a megszokottól teljesen máshogy kellett edzenie – éppen ezért Tokió volt az első olyan megmérettetés, ahol fel tudta mérni, mennyire vált be az újfajta felkészülés.
Kattints a további képekért!

Los Angelesben, Hosszú Katinka életének sorsfordító állomásán forgatott a róla szóló életrajzi dokumentumfilm stábja és főszereplője. Katinka négy meghatározó évig, 2008-tól 2012-ig élt a metropoliszban, ott járt egyetemre,ott lett sikeres úszó, Los Angeles-i diákként nyerte meg élete első világbajnokságát.

Leadfotó: Instagram/ Hosszú Katinka

Oldalak