Sztárok

Máris reagált Hosszú Katinka házasságára Shane Tusup: ezt üzente volt feleségének az úszóedző

Shane Tusup egy Instagram posztban reagált arra, hogy volt felesége, Hosszú Katinka másodszor is oltár elé állt.

Kimondta a boldogító igent

Mint arról a Femcafe.hu is beszámolt, hétfőn másodszor is férjhez ment a háromszoros olimpiai bajnok magyar úszó, a 33 éves Hosszú Katinka – a sportoló, aki korábban Shane Tusup felesége volt, most jelenlegi edzőjének, Gelencsér Máténak fogadott örök hűséget. A nagy napra – melyet a pár teljes titokban szervezett meg –, a szentendrei Skanzenban került sor: sem az esemény időpontja, sem pedig a helyszín nem volt publikus a nagyközönség előtt, emellett a násznéptől azt kérték, semmilyen információt ne hozzanak napvilágra, és fotókat, valamint videókat se tegyenek közzé az esküvőről. Mint kiderült, az eseményen olyan közismert személyiségek is részt vettek, mint Gyurta Dániel és felesége, Iszak Eszter, Szabó Szebasztián, Verrasztó Dávid, Verrasztó Evelyn, Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott egykori szövetségi kapitánya, Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke, Tóth Gabi énekesnő vagy Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora. A házasság hírére most Katinka volt férje, Shane Tusup is reagált, és a közösségi oldalán üzent volt feleségének.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.