Sztárok

Mesébe illő esküvőn mondta ki a boldogító igent Hosszú Katinka - szenzációs videó a nagy napról

A jeles úszónő még a nyáron fogadott örök hűséget Gelencsér Máténak. Jóllehet azóta láthattunk pár fotót az esküvőről, utólag egy páratlanul látványos és megható videó is összefoglalja az eseményeket.

Megtört a jég: kikerült az első videó az esküvőről

Nyár végén újra férjhez ment a háromszoros olimpiai bajnok magyar úszónő, Hosszú Katinka. A 33 éves sportoló jelenlegi edzőjének, Gelencsér Máténak fogadott örök hűséget. A nagy eseményt szigorú titoktartás övezte, ennek ellenére természetesen elkerülhetetlen volt, hogy néhány fotó megjelenjen a közösségi médiában az egyszerre fényűző és megható ceremóniáról. Sőt, mi több: az érdeklődők azt is pontosan tudhatják már, milyen is volt Hosszú Katinka menyecskeruhája. Mozgóképet azonban egyelőre még senki sem tett közzé az esküvőről - egészen mostanáig.

Most maga a közkedvelt úszónő tett közzé egy videót az ünnepségről az Instagram felületén. A hihetetlenül mozgalmas, ízlésesen elkészített, hangulatos és megható videóban a nagyközönség gyakorlatilag az esküvő összes fázisát nyomon követheti a lázas késződéstől, sminkeléstől a vendégsereg megérkezésén át az első hitvesi csókig és a gratulációkig. íme a slow motionnel és hangulatos zenével tarkított videó:

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.