Hollywoodi fóbiák - Ettől rettegnek a sztárok?

Félelmei mindenkinek vannak! an, aki a magasságtól vagy a repüléstől retteg, előfordul, hogy bizonyos embereket a szűk helyek vagy a nagy tömeg riaszt meg, de tarthatunk bizonyos állatoktól és tárgyaktól is. Bizonyos fóbiákat viszonylag könnyű leküzdeni, de vannak olyanok is, amelyek egy egész életen át elkísérnek. Mindenesetre jó tudni, hogy a hírességek is emberek, és a szokásos sztárallűröket leszámítva, bizonyos dolgoktól őket is komolyan kiveri a víz…

David Beckham
Ő egy nagyon pedáns férfi, egészen egyszerűen frászt kap a rendetlenségtől. A szekrényben az ingek színek szerint vannak csoportosítva, és a hűtőszekrényben tárolt italok is precíz elrendezésben sorakoznak. „A házban mindennek stimmelnie kell. Ha három doboz kóla van a hűtőpolcon, egyet inkább kidob, mert a három páratlan szám” – adott ízelítőt egy újságnak férje szokásairól Victoria Beckham.

Christina Ricci
A színésznőnek meglehetősen különös fóbiája van, a színésznő ugyanis a növényektől van rosszul: „A növények piszkosak, és nem értem, miért visznek az emberek piszkot a házba. Ha meg kell érintenem őket, nagyon rosszul érzem magam.” – magyarázta a színésznő.

Pierce Brosnan
A szexi színész klausztrofóbiás, az egykori 007-esnek így nem kevés megpróbáltatást okozott felvenni az „Aranyszem” víz alatti jeleneteit. „Víz alatt színészkedni hülyeség, különösen azt imitálni, hogy bátor vagy. Aztán arra gondoltam, hogy én vagyok James Bond, így aztán sikerült valamelyest” – kommentálta a helyzetet.

Lapozz tovább, ha kíváncsi vagy, hogy mitől retteg Johnny Depp, Nicole Kidman és Billy Bob Thornton!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!