Elképesztő tragédiák - 5 celeb, akiknek nehéz gyerekkora megpecsételte életét

Ma már a siker és a csillogás jellemzi az életüket, ám nem volt ez mindig így. Gyerekkorukat olyan tragédiák és negatív élmények keserítették meg, amelyeket talán a mai napig sem sikerült feldolgozniuk. Sokszor nem is gondolnánk, mit rejt a tökéletes hollywoodi mosoly, pedig egyes sztárok esetében elmondható, nem átlagos életet éltek a hírnév előtt, hanem igazi rémálmot.

Felednék borzasztó gyerekkori emlékeiket

Rendszerint előfordul, hogy hiába a sikeres karrier, a magánélet a sztároknak sem minden esetben kiegyensúlyozott. Hiába híresek, a tragédiák őket sem kerülik el, és az élet ugyanúgy sújtja őket is, mint bárki mást. Nekik egy fokkal nehezebb dolguk van ugyanakkor, hiszen a nagy nyilvánosság előtt kell megküzdeniük a legnagyobb problémáikkal is. Hiába, a média minden szörnyű történetre fényt derített, a nehezebb időszakokat, élethelyzeteket a kíváncsi tekintetek elől elrejteni lehetetlen.

Összeállításunkban olyan sztárokat mutatunk be, akiknek sikeres karrierjét, ma már kiegyensúlyozott életét nagy tragédia, nehéz sors árnyékolja be. Ezekre fényt derítve, talán könnyebben el tudjuk fogadni egyes döntéseiket vagy éppen megérteni viselkedésüket, hiszen a megoldást mindig a múltban kell keresni.

Jack Nicholson: A színész gyermekkorát édesapja nehezítette meg, aki rengeteg dologgal gyanúsította fiát, aki emiatt állandóan a bulvárlapok címlapján találta magát. Többször megvádolták prostitúcióval és erőszakkal is, ami komoly bírósági ügyekhez vezetett.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak