Hilary Duff, az elhibázott plasztiksztár

A tinifilmekben domborító Hilary Duffnak nemrég még nem volt mivel domborodnia, most viszont a plasztikái is mutatják, hogy megunta kislányos báját, és ebben is a hollywoodi csillagok példáját követi.

Bizony, a pár éve még mindenki kedvence Hilary Duff megelégelte, hogy a plasztikázott sztárokkal nem lehet versenyezni, és ő is beállt a műbarbie-k sorába. Bár ezért nem lehet hibáztatni, hiszen Amerikában már nem csak a sztároknál "alapkövetelmény" a fúrás-faragás, csonkítás-nagyítás, de lassan minden második tinilány szilikonnal a mellében és a szájában tipeg Los Angeles utcáin.

Hilary Duff azonban nem számolt a lehetséges következményekkel, így pont ő tartozhat azon kevésbé szerencsések táborába, akiknek a kelleténél jobban látszanak a beavatkozás nyomai.

A 23 éves színésznő orrműtéttel kezdte a plasztikák sorát, melynek során tömzsi orrából faragtak le egy keveset, és orrnyergét is keskenyítették. Az orrplasztika eredményével még meg lehetett elégedve, hiszen a pisze orr egy nőiesebb arcot varázsolt az amúgy is bájos lány pofijára, de a mellnagyobbító műtétje már nem volt ilyen sikeres. A színész-énekesnő nem jól választotta meg a bemetszés helyét, ezért a kelleténél élesebben látszik az implantátum széle.

Ezek után Hilary talán elgondolkozik, hogy érdemes volt-e beállni a plasztiksztárok sorába, és egy nőiesebb, mégis műnőt faragni az egykori bájos tinilány külsejéből.
 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!