Komoly betegségéről vallott a népszerű magyar színész, ezért tűnt el a nyilvánosság elől

Nehéz heteken van túl Hevér Gábor. A népszerű színész most elárulta, hogyan érzi magát jelenleg és mikor tervezi a visszatérését a színpadra.

„Vigyázzatok a gerincetekre!”

Ezzel a felirattal tett ki videót a minap Hevér Gábor, aki pár hete olyan súlyosan megsérült, hogy járni se nagyon tud. Az 52 éves színésznek gerincsérve miatt kellett hosszú időn keresztül kínzó fájdalmakkal küzdenie, júniusban még kórházba is került, de már otthonában gyógyul, saját bevallása szerint most már sokkal jobban érzi magát.

Egy ideje nem jelentkeztem, ennek nyomós oka volt” – kezdte Instagram-videójában Hevér. „Az a fránya gerincsérv hat héttel ezelőtt kiszakadt, úgyhogy nem nagyon volt őszinte a mosolyom, de most már azért alakul. Az a helyzet, hogy figyeltem az Instagramot, és általában mindenki örömhíreket, boldogságot, szépségeket, érdekességeket oszt meg, hát, ebbe egyik sem volt. Megpróbáltam megvárni, amíg egy kicsit lecsillapodnak a fájdalmak meg a mindenfajta nyűgök-bajok, ez talán mostanra megtörtént. Persze megteszek érte mindent: gyógytorna, manuálterápia, akupunktúra, és holnap végre elmehetek egy gerincklinikára, amitől nagyon sokat várok” – fogalmazott a színész, akit egy terapeuta már megnyugtatott, hogy rendben lesz minden.

Nagyon szeretnék szeptemberben már színpadra állni. Sajnos a mostani előadásokat le kellett mondani, mert nem nagyon tudok még járni, ez a probléma, illetve járogatok, de hát csak bicegek, mert bizonyos idegek el vannak nyomódva, és ezt nem szereti a láb” – magyarázta Hevér.

A színész megemlítette, hogy az utóbbi időben is sok érdekes dolog történt vele, amiről beszámol majd. Azt is elárulta, hogy éppen úszásból jön, elmondása szerint úgy edz, mint Kapás Boglárka az első Covid-hullám alatt. Javuló állapotát bizonyítja, hogy azzal viccelődött, hogy eddig még nem hívták az olimpiai csapatba.

Kárász Róbert egy padlásfeljáróról esett le és nagyjából négy métert zuhant. Bár szerencséje semmije nem tört el, nincsen túl jól. Állapotáról a közösségi oldalán számolt be.

Leadfotó: facebook.com/Buekafilm

Oldalak