Emlékszel a Hetedik mennyország szőke szívtiprójára? Így néz ki ma - Fotók

David Gallagher már apai korba lépett a maga 35 évével, de eszében sincs még megállapodni és családot alapítani. Sármjából az utóbbi tíz évben semmit sem veszített a jóképű színész.

A szőke srác, akiért elolvadtak a tiniszívek

David Gallagher amerikai egyik szemtelenül fiatal színésztehetsége volt, aki már kicsi gyerekkora óta a kamerák előtt élte a napjait. Feltűnt a Nicsak, ki beszél! filmsorozatban, majd később a Hetedik mennyország című tévésorozatban kapott főszerepet, ahol Simon Camdent alakította több mint tíz évadon át. A sorozat nyolcadik évada közben David egyetemre kezdett járni, de teljesen sosem hagyta ott a produkciót, időről időre visszatért néhány rész erejéig sorozatbeli családjához. 2006 végén a The CW váratlanul berendelte a sorozat 11. évadát is, ám David nem hosszabbította meg szerződését. A következő években rendre bűnügyi sorozatokban és horrorfilmekben játszott vagy szinkronizált.

Még mindig szingli

A nézők szeme láttára vált kisfiúból felnőtt férfivé, de az utóbbi években mégis eltűnt a képernyőkről, utoljára a Gyilkos számokban tűnt fel, újabban pedig producerként próbálja ki magát. Az egykor angyali arcáról híres szőke kisfiú ma már 35 éves felnőtt férfiévé érett, és életét jelenleg a munkája határozza meg, ugyanis évek óta nem volt tartós kapcsolata, pedig korábban még Megan Fox is a barátnője volt, ami nem véletlen, hiszen felnőttként is ultradögös pasi.

Lapozz, mutatjuk friss fotóit!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!