Sztárok

Superman lekerült a piacról - szőke bombázó Henry Cavill új párja

Tavaly készült egy lista a világ legjóképűbb pasijaiból, Henry Cavill végzett az élen. A dögös színészt a legtöbben a Superman filmekből és az új Witcher (Vaják) sorozatból ismerhetik, nők milliói rajonganak érte. A hölgyeknek épp ezért talán nem olyan jó hír, hogy a sztár nemrég lekerült a piacról, új párja van. Natalie Viscuso.

Henry Cavill új párja

Henry Cavillt hosszú évek óta a legjóképűbb férfiak listájának élén szerepel, nem véletlenül. A 37 éves színészt sokan a DC-féle Superman filmekből, illetve az új Witcher, azaz Vaják sorozatból ismerik (Netflix), de számos híres szerepben megmutatta már tehetségét (Monte Cristo grófja, Halhatatlanok, Mission: Impossible - Utóhatás). Míg a közelmúltban karrierje felfelé ívelt, magánélete kevésbé volt stabil. Korábban Ellen Whitakerrel járt, akit el is jegyzett, de nem sokkal a nagy kérdés után szakítottak. Együtt volt még a The Mandalorian című TV show-ból és a Halálos iramban filmekből ismert Gina Caranóval is egy ideig, de olyan hírességekkel is kapcsolatban volt, mint Kaley Cuoco vagy Lucy Cork. Külföldi sajtóinformációk szerint a legújabb név Natalie Viscuso.

Cikkünk folytatódik...

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...
Egészség
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) adatbázisát böngészve kiderül: Magyarországon hiánycikké vált az egyik legkeresettebb migrénellenes gyógykészítmény.