Többé már nem láthatjuk? 10 éve, hogy eltűnt Jack Nicholson a filmvászonról

A közkedvelt filmsztár tíz éve nem szerepelt egyetlen moziban sem, de az okokról nem sokat lehetett tudni egészen eddig.

Hova tűnt Jack Nicholson?

Ma ünnepli 84. születésnapját a háromszoros Oscar- és hétszeres Golden Globe-díjas amerikai színész, filmrendező, forgatókönyvíró, producer, Jack Nicholson. Filmek hosszú sora jegyzi a nevét, csak hogy a legnépszerűbbeket említsük, a Szelid motorosoktól egészen a Bakancslistáig - a közöttük lévő sok gyöngyszemről nem is szólva. A filmrajongók és a modell lányok nagy kedvence azonban több mint egy évtizede nem szerepelt egyetlen moziban sem. Legutóbb 2010-ben jelent meg a Honnan tudod? című filmben, de most végre az is kiderült, hogy vajon visszatér-e valaha a már éltében is legendás színész.

2013-ban, három évvel utolsó filmje után az R-Online közzétette azt az állítást, hogy Jack Nicholson visszavonult a színészi munkától. A színész ezt azonban sohasem erősítette meg. "Egyszerű oka van annak, miért nem láthatjuk már őt filmekben - a memóriavesztés. Jack évek óta komoly memóriaproblémákkal küzd, és sajnos már nem tud megjegyezni hosszabb szövegeket" - fogalmazott a sztárhoz közelálló forrás. A bennfentes szerint Nicholson korábbi rendszeres kokainfogyasztása gyorsíthatta fel a mentális egészsége romlását és a memóriavesztés folyamatát - írja a Nicki Swift.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak