Sztárok

Heidi Klumot vadítóan dögös ruhában kapták lencsevégre: a 48 éves szupermodell fehérneműt sem vett alá

Merész darabban posztolt képet a minap a modell, Heidi Klum, amivel bebizonyította, hogy még mindig bombaformában van.

Évek óta töretlen karrier

A német szupermodellt, Heidi Klumot a mai napig elismeri a szakma, pedig már 48 éves is elmúlt, szépsége azonban mit sem kopott az évek során – gyakorlatilag épp úgy néz ki, mint egykoron, karrierje csúcsán. Gyönyörű alakjának és arcának köszönhetően Heidi bármibe fog, bármihez nyúl, azt sikerre viszi, éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy nem csupán modellként, de műsorvezetőként, színésznőként, énekesnőként, divattervezőként és televíziós producerként is megállta a helyét az évek alatt. Heidit még 18 évesen, 30 éve fedezték fel, amikor egy modellversenyen reklámarcnak választották, de egészen kiskorától kezdve a szépségipar közelében élt, mivel apja egy kozmetikai cégnél dolgozott, anyja pedig fodrász volt. Karrierje tehát folyamatosan felfelé ívelt, megjárta a párizsi és milánói kifutókat is, miközben olyan nagy márkákkal dolgozott együtt, mint a Victoria’s Secret vagy épp a Givenchy, de színésznőként feltűnt Sarah Jessica Parker oldalán is a Szex és New Yorkban. Szócséplés helyett azonban beszéljenek a modell friss fotói, amelyektől mind a 8,9 millió embernek leesett az álla, akik követik őt!

Mint már említettük, a 48 éves modellen egyszerűen nem fog az idő vasfoga: olyan, mintha semmit sem változott volna karrierje kezdete óta.
Kattints a további képekért!

A főzőműsorok és szakácskönyvek koronázatlan magyar királynője új területen próbálta ki magát: napjaink egyik legfontosabb témakörét járja körül, és mindenki számára hasznos információkat oszt meg ezzel kapcsolatban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok
Sztárok
A 75 éves színész Geszti Péter Adom a napom című műsorában elevenítette fel a megrázó történetet.