Hazudott! Michael Douglasnek nem is volt torokrákja

2010-ben egy lesújtó diagnózist kapott az akkor 67 éves Michael Douglas. Az orvosok ugyanis akkor közölték vele, hogy rákos. A színész azóta szerencsére meggyógyult, azonban most újra nagy port kavar egykori betegsége.

Ezt senki sem gondolta volna

Michael Douglas egy interjúban bevallotta, hogy munkája miatt hazudnia kellett betegségével kapcsolatban. Mint kiderült a színésznek nem torokrákja volt, hanem nyelvrákja. A sztár az „ITV” nevű csatornán beszélt először az igazságról:

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
„Ez röviddel azelőtt volt, hogy reklámturnéra indultam a Wall Street nevű filmem kapcsán. Arra nem volt mód, hogy lemondjam a turnét. Csak arra tudtam gondolni, hogy el kell nekik mondanom, hogy rákos vagyok. A sebészem azonban úgy vélte, hogy inkább hazudjuk azt, hogy torokrákom van. Én erre visszakérdeztem, hogy miért nem akarja megmondani, hogy nyelvrákom van? Az orvos pedig azt válaszolta, ha műtétre lesz szükségem, akkor az nem lesz valami szép látvány. El fogom veszíteni az alsó állkapcsom és a nyelvem egy részét. Erre én azt feleltem, hogy ok.”

Számunkra ebből még mindig nem derül ki pontosan, hogy miért kellett hazudnia, de mindenki másképp kezeli az effajta lesújtó diagnózisokat. A színész azóta sem tudja elfelejteni azt a napot: „Mindig eszembe jut az orvosom arckifejezése. Azt mondta, hogy szükségünk lesz egy biopsziára. Egy dió nagyságú tumor volt a nyelvem közepén, és semelyik másik orvos nem vette észre.”

Oldalak