Kiderült: Harry és Vilmos herceg nem az Oprah interjú miatt vesztek össze

Mindenki azt hitte, Fülöp herceg temetésén végre sikerül rendezni a királyi családban zajló testvérháborút, ám sajnos nem így lett.

Nincs béke a testvérek között

Egy világ reménykedett abban, hogy Harry és Vilmos herceg végre pontot tehetnek nézeteltéréseik sorára. Sajnos a családot megrázó tragédia sem volt elég hozzá, hogy a testvéreket újra közel kerüljenek egymáshoz.

Szinte mindenki úgy tudja, hogy Harry és Vilmos herceg a botrányos Oprah Winfrey által készített interjú miatt vesztek össze, ennek azonban semmi köze a valósághoz.

A békére pedig úgy tűnik, még sokat kell várni. Most egy újabb közös családi esemény következik, ám minden jel arra utal, ez alkalommal sem lesz szent a béke.

2021. július 1- jén ünnepelné 60. születésnapját Diana Frances Spencer, azaz Diana hercegné, Harry és Vilmos herceg tragikusan fiatalon elhunyt édesanyja. Az eseménytől sokan békét vártak, úgy gondolták, ez tökéletes alkalom lesz arra, hogy a testvérek rájöjjenek, a családtól nincsen fontosabb.

A testvérek még 2017-ben határozták el, hogy ezen a jeles napon szobrot avatnak édesanyjuk emlékére, amelyet Ian Rank-Broadley készített el, aki a brit pénzérméken látható Erzsébet királynőről készült portrét is. Az alkotás a Kensington-palota előtt lesz majd felállítva, ám sajnos nagyon úgy tűnik, konfliktusuk sokkal mélyebb annál, mint hogy pár együtt töltött nap segítsen.

Eláruljuk, mikor is veszett össze valójában Harry és Vilmos herceg!

A rossz viszony másfél évvel ezelőtt kezdődött, amikor Harry herceg és Meghan Markle aftikai körútra mentek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: ProfiMedia-RedDot

Oldalak