Harry herceg valójában nagyon fél György hercegtől

Egy jelentés szerint Harry herceg régóta András-szindrómában szenved - attól fél, hogy figyelmen kívül hagyják, mivel az érdeklődés a brit királyi család következő generációjára összpontosul.

Egy régi beismerés jelentősége

A 36 éves száműzött herceg öt évre visszamenőleg elismerte, hogy aggódik amiatt, hogy unalmassá válik, ahogy az majd az emberek idővel egyre inkább testvére, Vilmos gyerekei, a 8 éves György, a 6 éves Charlotte és a 3 éves Lajos iránt érdeklődnek - írja a londoni Times.

"Harry mindig is nagyon igyekezett, hogy a figyelem középpontjában legyen, mert úgy gondolja, hogy korlátozott a szavatossági ideje, és idővel a közönség többet akar majd hallani Györgyről és a testvéreiről" - mondta egy barátja a brit lapnak.

"Aggódik, hogy ezután a nagybátyjává válik" - mondta a barát, utalva Andrásra-ra, akit a néhai pedofil Jeffrey Epsteinhez fűződő szoros kapcsolatai miatt kirobbant botrány közepette száműztek a királyi feladatokból.
Harry barátja azt mondta a UK Timesnak, hogy ez megmagyarázza, hogy az eddig visszahúzódó, herceg miért tűnt olyan sietősnek, hogy nagy horderejű tévéinterjúkat adjon és elmondja az igazságot a hamarosan megjelenő memoárjában.

Oldalak

  • 1
  • 2