Sztárok

Egyenesen borzalmas, amit Meghan Harryvel művel: a hercegné teljesen tönkreteszi férjét, aki már egyáltalán nem önmaga

Angela Levin királyi szakértő szerint Meghan Markle folyamatosan gyengíti Harry herceget, akinek rendre parancsokat is osztogat, amiket Károly fiatalabbik fia teljesít is.

Mi lesz veled, Harry?

Harry és Meghan kapcsolatát illetően nehéz biztos állításokba bocsátkozni, hiszen azt, hogy házasságuk milyen is valójában, valószínűleg csak ők ketten tudják. Annyi azonban bizonyos, hogy a brit királyi családnak megvan a maguk véleménye a sussexiek szerelméről: Károly és Vilmos szerint Meghan teljesen megváltoztatta Harryt, aki már rég nem önmaga, sőt mi több, a nadrágot sem ő viseli házasságukban, egyszerűen nincs szabad akarata. Ezzel pedig a brit nép is egyetért: az emberek szerint az, hogy a herceg az Egyesült Államokba költözött és cserbenhagyta családját, csak Meghannak köszönhető, aki minden bizonnyal sakkban tartja férjét óhajaival és kéréseivel, Harry pedig fél nemet mondani neki. Márpedig sokak szerint a herceg nem boldog attól, ami körülötte történik, hiszen neje rendre belerángatja őt a nagyobbnál nagyobb botrányokba, melyek megtépázzák a királyi család jó hírnevét – látszólag úgy tűnhet, egy-egy interjút vagy éppen a hamarosan megjelenő dokumentumfilmet Harry is legalább annyira akarja, mint Meghan, ám ez a királyi szakértő szerint nincs így. Angela Levin ugyanis úgy gondolja, Markle minden hatalmától és férfiasságától megfosztotta Harryt, folyamatosan basáskodik felette és parancsokat osztogat neki, ezáltal pedig a herceg egyre gyengébb és lelkileg sincs már a toppon egy ideje…

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.