Sztárok

Harry és Meghan nagyon izgatott: a szerelmesek már várták ezt a napot, ami nem véletlenül különleges számukra

Újra itt a halloween, amely hazánkban is egyre elterjedtebb, a tengerentúlon azonban mindig is az egyik legnépszerűbb ünnepnek számított – Harry herceg és Meghan Markle számára azonban még ennél is többet jelent, ráadásul nem véletlenül.

Imádják ezt az ünnepet

Amerikában minden évben nagy hangsúlyt kap a boszorkányok, a kísértetek és egyéb rémségek éjszakája – ilyenkor országszerte beöltözős partikat rendeznek, és kreatívabbnál kreatívabb jelmezekbe öltözve buliznak a fiatalok és az idősebbek egyaránt. Elsőre talán azt gondolhatnánk, hogy az ilyesfajta mulatozás távol áll a brit királyi családtól, Harry herceg és Meghan Markle azonban kifejezetten rajonganak a halloweenért, főleg mivel különleges emlékeik fűződnek ehhez az ünnephez. Részletek a galériában!

A sussexi hercegi pár mindig is őszintén beszélt a kapcsolatukról a nyilvánosság előtt, a tavaly debütált dokumentumsorozatukban pedig olyan titkokat is megosztottak magukról, melyekről korábban sehol sem beszéltek.
Kattints a további képekért!

Természetesen hűtlenségről vagy megcsalásról szó sincs, az azonban tény, hogy Harry szívében Meghanon és kislányukon, Lilibeten kívül egy másik nő is hatalmas részt foglal el.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation
Forrás: People

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.