Sztárok

Harry titokban felkereste Katalint: a békülés is szóba került, a beszélgetés mégis drámai véget ért

Köztudomású, hogy Harry még ma is szívélyes kapcsolatot ápol sógornőjével, a jelenleg súlyos rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnével. Sussex hercege most - váratlanul - beszélgetést kezdeményezett bátyja feleségével.

Még mindig meghitt a viszonyuk

Ritkán tűnik fel mostanában a ködös Albionban Harry sussexi herceg, és akkor sem sűrűn látogatja meg az Óhazában maradt rokonait. Amikor "a család fekete báránya" hírül vette, hogy édesapja, III. Károly brit király rákkal küzd, akkor természetesen felkereste az uralkodót, ám apa és fia csupán nagyon rövid időt töltött együtt, és azóta is kerülik az újabb találkozókat (kettejük viszonyának elmérgesedésében persze a király feleségének, Kamillának is vastagon benne lehet a keze). Sussex hercege májusban ismét a brit fővárosban járt, és ugyan ezúttal sem találkozott a família prominens tagjaival, miután visszatért az Egyesült Államokba, felvette a kapcsolatot sógornőjével, a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnével. Köztudomású, hogy Katalint és Harry-t, még ma, a Megxit ötödik esztendejében is meghitt, már-már baráti kapcsolat fűzi egymáshoz, így nem véletlen, hogy Sussex hercege épp a bátyja nejével kezdett "diplomáciai tárgyalásokba". De vajon miről eshetett szó a beszélgetésükön? Ha a galériánkra kattintasz, rögvest megtudod!

Ahogy arra Tom Quinn királyi szakértő is rámutatott: "Mióta elhagyta az Egyesült Királyságot, Harry valóban felvette a kapcsolatot legalább egy taggal a királyi családból: Katalin hercegnével. Ő figyelmeztette azonban, hogy Harry nem biztos, hogy olyan fogadtatásban részesül, mint amilyenre számít."
Kattints a további képekért!

III. Károly király és Vilmos herceg rettenetesen mérgesek lettek a sussexi hercegi párra, és egyszerűen nem értik, miért cselekedtek úgy, ahogy.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.