Sztárok

Halálos betegséggel fertőződött meg a gyönyörű magyar modell

Az úgynevezett dengue-lázat a köznyelvben "csonttörő láz"-nak is szokták hívni, mivel olyan erős fájdalmat okozhat, hogy a beteg úgy érzi, mintha eltörnének a csontjai.

Kijózanító diagnózis

Hamikus Renáta magyar modell-influenszer Thaiföldön nyaralt, amikor hirtelen nyugtalanító tüneteket észlelt magán - számolt be róla a minap a Bors. Hamikus először belázasodott, majd olyan rosszullét fogta el, hogy azonnal mentőt kellett hívni hozzá. A modell először arra gyanakodott, hogy napszúrást kaphatott, a valódi diagnózis azonban sokkal szörnyűbb volt: Koh Phi Phi szigetén vonult kórházba, ahol az orvosok közölték vele, hogy a rettegett dengue-lázzal fertőződött meg.

Hamikus Renáta szerint a dengue-lázat hordozó szúnyog az emberek mindössze 1 százalékát csípi meg egy adott hónapban, azaz a megelőzés nem igazán lehet hatékony, a legyengült szervezettel rendelkezők és a várandós nők számára ráadásul halálos kimenetelű is lehet a betegség.
Kattints a további képekért!

A Kossuth-díjas színésznőt az ezredforduló táján diagnosztizálták mellrákkal. Már ez a betegség is óriási megpróbáltatást jelentett Halász Judit számára, ám ezzel még korántsem ért véget a kálváriája.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.