Gyilkossággal vádolták a világsztárt

Az ír származású fenegyerek már tinédzserként sem volt egy kisangyal, így történhetett, hogy pár órát börtönben kellett töltenie, ugyanis gyilkossággal vádolták meg.

Majdnem börtönlakó lett belőle

Colin Farrell az ismert és közkedvelt Jimmy Fallon műsorában vallott először múltjának eme sötét foltjáról. A színész a „True Confessions” (igaz vallomások – szerk.) nevű játék során mesélt először arról az esetről, amikor a rendőrség gyilkosság vádjával letartóztatta, majd hat órán át kihallgatta.

A sztárt egy fiatal férfi megölésével vádolták meg, majd magyarázatul megmutatták neki a tettesről készült fantomképet, amelyen az illető ugyanúgy nézett ki, mint Farrell. Az egészben az volt a legrémisztőbb, hogy a színész saját maga sem volt biztos az ártatlanságában, ugyanis akkor este bulizni volt, és jóformán semmire sem emlékezett. Végül azonban pont ez a parti volt számára a menekülés…

Egyik barátjának sikerült bebizonyítani a rendőrségnek, hogy a gyilkosság időpontjában együtt buliztak és drogoztak, így lehetetlen, hogy Colin Farrell legyen a tettes.

Fotó: collider.com

Oldalak

  • 1
  • 2