Sztárok

Ötvenhat esztendősen elhunyt a nyolcvanas-kilencvenes évek emblematikus szupermodellje

A brit Vogue 1990. januári számának címlapján Naomi Campbellel, Linda Evangelistával, Cindy Crawforddal és Christy Turlingtonnel szerepelt együtt, s olyan divatházak kreációiban tündökölt a kifutón, mint a Chanel vagy a Versace.

Titokzatosságában rejlett a valódi varázsa

Ötvenhat esztendős korában elhunyt a nyolcvanas-kilencvenes évek neves szupermodellje, Tatjana Patitz. A híresség halálának okáról egyelőre nem láttak napvilágot információk. Patitz a brit Vogue 1990. januári számának címlapján nem kisebb nevekkel szerepelt együtt, mint Naomi Campbell, Linda Evangelista, Cindy Crawford vagy épp Christy Turlington. Olyan divatházak kreációiban tündökölt a kifutón, mint a Chanel vagy a Versace. Az imént említett modellek társaságában tűnt fel George Michael Freedom című ikonikus videoklipjében is. Anna Wintour úgy nyilatkozott, sokkal kevésbé volt látható a társainál, titokzatosabb, érettebb, elérhetetlenebb volt, és ennek megvolt a maga vonzereje, Grace Coddington kreatív igazgató pedig úgy jellemezte egy 2012-es memorájában, mint minden idők egyik legeredetibb szupermodelljét - írja a 24.hu.

Leadfotó: Facebook / Legacy.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.