Sztárok

Gryllus Dorka csodaszép volt menyasszonyi ruhában - Fotók

A várandós színésznő talipig hófehérben pompázott.

Boldogabb, mint valaha

Gryllus Dorka kismamaként még sugárzóbb szépséggé vált, legújabb fotóin fülig érő szájjal mosolyog, ami nem csoda: 47 évesen ismét édesanya lesz. A színésznőnek már van egy nyolcéves kisfia, Samu, akinek apukája szintén jelenlegi párja, Simon Kornél színész. Bár a pár hivatalosan eddig még nem erősítette meg, az Instagram-oldalukra feltöltött fotón és a gratuláló kommentekből egyértelmű, hogy a hétvégén összeházasodtak. Sokan már eddig is házaspárként emlegették őket, de valójában eddig még nem esküdtek meg. A fotót a Centrál Színház is megosztotta a hivatalos weboldalán.

Gryllus Dorka egy gyönyörű, hófehér pellerint viselt a menyasszonyi ruhája felett. Simon Kornél a tőle megszokott laza eleganciával öltözött ki az esküvőre, kisfiuk, Samu pedig igazi gentlemanként tündököl a képen a galambszürke szettben.
Kattints a további képekért!

Még mindig kísérti a múltja az egykori Viszkis rablót.

Leadfotó: facebook.com/gryllusdorka

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.