Sztárok

8 hetes kiscicával bővült Görög Zita családja – A gyerekei is imádják a tündéri csöppséget

Görög Zita családja néhány héttel ezelőtt új taggal bővült. Elmondása szerint ő és a gyerekei is nagyon megszerették a jövevényt. Tudd meg, kivel élnek együtt ezentúl!

Görög Zita bővítette a családját

A Trendmánia csinos műsorvezetője, Görög Zita Mikulás másnapján bővítette a családját egy hihetetlenül cuki perzsacicával, a mindössze nyolchetes Szukival. A szépséges tévés természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy a kisállat jól érezze magát náluk. Még arra is odafigyel, hogy a kiváló táplálék és a sok játék mellett megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvizet kapjon. Zita ennek érdekében szűrt vízzel itatja a cicát.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: facebook.com/gorogzita

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.