Gordon Ramsay leleplezte a legízletesebb reggeli rántotta titkát, ami néhány perc alatt kész

A séfek bizony még abban is tudnak versenyezni, hogy ki tudja a legjobb rántottát összedobni. Gordon Ramsaynek is megvannak a külön trükkjei.

Reggelire, vagy vacsorára is tökéletes

Sokan nem tudják, de Gordon Ramsay igazából nem angol, hanem skót. A műsoraiban páran meg is jegyezték, hogy olykor nehezen lehet érteni, ha nagyon előtör nála a skót akcentus.

Ramsay pályafutása kezdetén nem a konyhában, hanem a futballpályán képzelte el a jövőjét, de egy sérülés miatt új irányt vett az élete. A sors jó irányba terelte, ezt bizonyítja a tengernyi Michelin-csillag is.

35 éves korában nyitotta meg első saját nevét viselő éttermét, a Restaurant Gordon Ramsay-t, amely három év alatt megszerezte a harmadik Michelin-csillagot, és a világ egyik legjobb éttermeként is elismerték.

A galériánkban most egy olyan egyszerű étel fortélyait mutatja be, ami a rántotta. Ha így készíted el, ahogyan Ramsay séf javasolja, egészen biztosan bezsebeled az elismerést!

Gordon Rasmay szerint a rántottát mindig lassú tűzön kell készíteni, különben gumiszerűvé válik – olvasható a Mirror cikkében. A séf közepes lángon főzi a tojásokat, és amint sűrűsödni kezd, lehúzza a serpenyőt a tűzről. Ezután 20 másodpercig vissza sem teszi, aztán újabb 90 másodpercig mehet vissza a közepes hőmérsékletre.
Kattints a további képekért!

Adam Peaty élete valóban tele van fordulatokkal. Most remekelt a párizsi olimpián, és szerzett egy csodás barátnőt is maga mellé.

Leadfotó: Fox Broadcasting Company

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
A legtöbb ember még mindig fürdőruhában szaunázik, és sokan nem is tudják, hogy ez milyen káros hatással van az egészségünkre.
Lifestyle
Abszolút nem mindegy, hogy milyen poloskával találkozunk Magyarországon. Bizony van olyan, ami meg tud csípni.
Lifestyle
Egy kutatás feltárta, miről álmodnak leginkább az egyes országok lakói és bár sok hasonlóságra derült fény, hazánk vezető álma inkább aggasztó és elgondolkodtató.