Gordon Ramsay beperelte felesége családját

A sztárséf pénteken nyújtotta be azt a vádiratot, amelyben felesége, Tana egész családját vonja felelősségre a feltételezett sikkasztásokért.

Ramsay szerint apósa, Christopher Hutcheson feltörte a cége adatbázisát, és jelentős összegeket emelt le a számlájáról. A séf szerint ezekből az összegekből Tana apja nemcsak a feleségének és a gyerekeinek juttatott, hanem ebből igyekszik fedezni kettős életét is. Hutchesonnak ugyanis állítólag több szeretője is van egyszerre, ami bizony költségekkel jár.
Ramsay még tavaly októberben rúgta ki cégétől az apósát, innentől kezdődőtt a sárdobálás is. A nyilvánosság előtt zajló családi viszálynak így ez csupán egy újabb felvonása.

Hutcheson szerint a szakács komoly problémákkal küzd, és teljesen kiszámíthatatlanul viselkedik. Ezen kívül úgy érzik, hogy Tana lányukat igyekszik minél inkább ellenük hangolni. Ramsay sem maradt rest, magánnyomozót fogadott, hogy utánajárjon, mit is csinál a Hutcheson szabadidejében. Ekkor derült fény a kapcsolataira, amelyekből a pletykák szerint gyerekei is születtek.
A családi dráma tehát folytatódik, ám ezek után a bíróság mondja majd ki a döntő szót.

 

Oldalak

Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...
Lifestyle
Nem, most nem a fahéjról és nem is a szódabikarbónáról van szó, létezik ugyanis egy sokkal hatásosabb csodaszer, amit a kávédba csempészhetsz, ha azt szeretnéd, hogy beinduljon szervezeted zsírégető...