Sztárok

Gólyahír: megszületett a népszerű műsorvezető kisfia

Közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt a büszke apuka.

Nemrég volt az esküvőjük

Forró Bence az M2 Petőfi TV és a Duna TV műsorvezetője, nemrég fogadott örök hűséget kedvesének, Flórának, ugyanis idén január 19-én osztották meg a nagyvilággal a hírt, hogy friss házasok lettek, ám máris újabb öröm érte őket, hiszen ma már nem csak házasok, hanem szülők is. A műsorvezető közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, miszerint kisfia született, aki a Zsombor nevet kapta. A baba 3550 grammal és 54 centivel született, írja a Bors. A kép mellé Bence egy megható levelet is írt az újszülöttnek, a teljes bejegyzést ITT olvashatod. Lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának.
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.