A Golden Globe-gálák TOP 5 legkínosabb jelenete a díjátadó története óta - Videó

A filmes díjátadó eliteseménynek számít, mégis előfordult, hogy részegen botorkáltak fel a színpadra a színészek vagy éppen illetlen helyen fogdosták egymást a vörös szőnyegen...

A botrányok díjátadója: a Golden Globes

Az Oscar fegyelméhez képest az Arany Glóbusz maga a Project X. A világsztárok ugyanis jellemzően már a díjátadó elején becsípnek, esznek, isznak, mulatoznak, ha pedig meghallják a nevüket, vígan felmennek a színpadra, és persze sokszor belesülnek a szövegükbe amiután következik a félreérthető, kínos magyarázkodás. Ma este már 78. alkalommal osztják ki a Golden Globe-díjakat, ezért most összegyűjtöttük az elmúlt esztendők legbotrányosabb pillanatait.

Lapozd fel a galériát a sztorikért!

1. Emma Thompson, egy koktél, egy cipő és a boríték A közkedvelt színésznő a legjobb forgatókönyvnek járó díjat konferálta a 2014-es gálán. Mivel az egyik kezében a Louboutin cipőjét szorongatta, a másikban pedig a koktélját, nem tudta elvenni a nyertes nevét rejtő borítékot. Emma úgy oldotta meg a helyeztet, hogy elhajította a cipőit, csaknem kitépte a "borítékos lány" kezéből a papírt és kihirdette a győztest. Természetesen minden ember a brit színésznő attrakciójára, nem pedig a legjobb forgatókönyvre emlékszik.
Kattints a további képekért!

Érdemes figyelni a feltörekvő színésznőt, mert sokat fogunk még róla hallani.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!