Sztárok

Kiderült, mi vette rá Miley Cyrust, hogy együtt dolgozzon Billie Eilish-sal

A két konkurens énekesnő most közös projektben vesz részt.

Gigakoncert a Föld megmentetéséért

Szeptemberben Live Aid léptékű koncerttel és egy évig tartó kampánnyal hívják fel a figyelmet a bolygónk védelmére a világsztárok. A Global Citizens nevű szervezet kezdeményezéséről és nagyvolumenű streamkoncertjéről - amivel több mint 1,5 milliárd dolláros támogatást mozgósítottak - tavaly mi is beszámoltunk, akkor a legnagyobb világsztárok adtak koncertet otthonaikban, többek között a Rolling Stones, Paul McCartney, Elton John, Stevie Wonder és Andrea Bocelli is csatlakoztak az akcióhoz. A One World: Together At Home arca Lady Gaga volt, a következő megmozdulást pedig két tinibálvánnyal, Miley Cyrusszal és Billie Eilish-sal promózzák a szervezők.

A kezdeményezés mellé nemcsak a két nagydumás botrányhős, több világsztár is csatlakozott. Priyanka Chopra, a Coldplay, Hugh Jackman, Idris Elba, a Jonas Brothers, Usher és a Metallica dobosa, Lars Ulrich is támogatják mások mellett.

A kampány első részeként egy globális, májusban sugárzott különkiadást láthat majd a közönség, amelynek célja nem titkolt módon a koronavírus-vakcinák körüli ellenérzés leküzdése, miközben az oltások méltányos terjesztésére hívják fel a világ vezetőinek figyelmet. A kulturális szereplők megmozdulását az Európai Bizottság, az Egészségügyi Világszervezet, Olaszország (a G20 vezetőjeként), Kalifornia állam és az iHeartMedia világcég is támogatja.

Lapozz, a cikknek még nincs vége!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.