Kiderült, mi vette rá Miley Cyrust, hogy együtt dolgozzon Billie Eilish-sal

A két konkurens énekesnő most közös projektben vesz részt.

Gigakoncert a Föld megmentetéséért

Szeptemberben Live Aid léptékű koncerttel és egy évig tartó kampánnyal hívják fel a figyelmet a bolygónk védelmére a világsztárok. A Global Citizens nevű szervezet kezdeményezéséről és nagyvolumenű streamkoncertjéről - amivel több mint 1,5 milliárd dolláros támogatást mozgósítottak - tavaly mi is beszámoltunk, akkor a legnagyobb világsztárok adtak koncertet otthonaikban, többek között a Rolling Stones, Paul McCartney, Elton John, Stevie Wonder és Andrea Bocelli is csatlakoztak az akcióhoz. A One World: Together At Home arca Lady Gaga volt, a következő megmozdulást pedig két tinibálvánnyal, Miley Cyrusszal és Billie Eilish-sal promózzák a szervezők.

A kezdeményezés mellé nemcsak a két nagydumás botrányhős, több világsztár is csatlakozott. Priyanka Chopra, a Coldplay, Hugh Jackman, Idris Elba, a Jonas Brothers, Usher és a Metallica dobosa, Lars Ulrich is támogatják mások mellett.

A kampány első részeként egy globális, májusban sugárzott különkiadást láthat majd a közönség, amelynek célja nem titkolt módon a koronavírus-vakcinák körüli ellenérzés leküzdése, miközben az oltások méltányos terjesztésére hívják fel a világ vezetőinek figyelmet. A kulturális szereplők megmozdulását az Európai Bizottság, az Egészségügyi Világszervezet, Olaszország (a G20 vezetőjeként), Kalifornia állam és az iHeartMedia világcég is támogatja.

Lapozz, a cikknek még nincs vége!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!