Sztárok

Újabb álompár kapcsolata került a szakadék szélére: elhagyta a férjét és közös gyermekeiket a szupermodell

Úgy tűnik, Gisele Bündchen és Tom Brady házassága zátonyra futott: a brazil szupermodell már el is költözött közös otthonukból, és az sem titok, hogy miért döntött így.

Veszélyben a kapcsolatuk

Gisele Bündchen, aki korábban Leonardo DiCaprióval is járt, egy közös barátjuk révén találkozott a kétezres években Tom Brady amerikaifutball-játékossal: a modell elmondása szerint már az első pillanatban egymásba szerettek, és minden tökéletesen alakult köztük, mígnem egy nap kiderült, hogy a sportoló exbarátnője, Bridget Moynahan a férfi gyermekével várandós – szerencsére Gisele és Tom sikeresen túljutottak a magánéleti válságon, végül egymást és a szerelmüket választották. Következett a lánykérés, 2009-ben pedig össze is házasodtak, s még abban az évben világra jött első közös gyermekük, aki a Benjamin nevet kapta. Három évvel később megszületett a lányuk, Vivian, és úgy tűnt, semmi sem állhat a sztárpár boldogságának útjába – egészen mostanáig. A legfrissebb hírek szerint a házasságuk a szakadék szélére került, a helyzet súlyosságát pedig jól mutatja, hogy a szupermodell már el is hagyta a közös otthonukat – egyszerűen elege lett az üres ígéretekből.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...
Sztárok
Egyre csak fokozódik a dráma A Nagy Ő villájában, az egyik lányról olyan titok derült ki, ami Árpa Attilának nem fér bele.