Gisele Bündchen méregként tekint ezekre az élelmiszerekre: sosem tart belőlük otthon

Gisele Bündchen nagyon szereti az ínycsiklandó és tápláló fogásokat, azonban nem minden áron hódol be a finomságoknak, sőt: bizonyos alapanyagokat, élelmiszereket teljes mértékben kivont az életéből.

Tudatos hozzáállás

Gisele Bündchen pontosan tudja, hogy jó gének ide vagy oda, szépsége megőrzéséhez muszáj hangsúlyt fektetnie a rendszeres testmozgásra (nagy szerelmese a jógának), valamint a helyes táplálkozásra. Életmódjával kapcsolatos hitvallását gyakran osztja meg a nyilvánossággal, így többek között tudni lehet róla, hogy a nap folyamán főként csakis olyan szuperételeket fogyaszt, mint például az avokádó, tojás, zöldbab, brokkoli, cukorborsó, sárgarépa, diófélék és sovány húsok, emellett igyekszik minél többször vegán étrend szerint étkezni. Emellett van még egy fontos tényező, ami meghatározza példamutató életvitelét: bizonyos hozzávalókat, illetve élelmiszereket örökre száműzött a kamrájából, ugyanis rájött, hogy nemcsak a szervezetét óvja meg így a káros hatásoktól, de a pszichés és lelki egészségét is támogatni tudja ezzel. Galériánkban eláruljuk, miket nem eszik soha a brazil szupermodell!

„A testemet egy templomnak tekintem. Nem akarom, hogy lomhának érezzem magam evés után, és nem akarok gyomorfájást sem. A célom az, hogy a lehető leghosszabb ideig a lehető legjobb életet éljem” – nyilatkozta korábban étkezésével kapcsolatban Gisele.
Kattints a további képekért!

Gisele Bündchen roppant nehéz időszakon van túl: a híresség több mint 10 együtt töltött év után elvált férjétől, majd újra kellett terveznie az egész életét, immáron egyedülálló édesanyaként.

Leadfotó: James Devaney/GC Images

Forrás: Women's Health, Huffpost

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?