Gigi szakít Jerzyvel?

A napokban arról vallott a két szerelmes, hogy nem tudják biztosan, folytatni szeretnék-e a kapcsolatukat. Gigi többször elvonult a riportszobába, ahol elmondta, hogy nem tudja, van-e jövője a kapcsolatuknak.
 
A héten kapta meg a 21 éves lány büntetését a villa szabályainak megszegéséért, miszerint kiszaladt az udvarra, mikor testvére párbajozni indult. A lány nem érezte jogosnak a büntetést, többször hangoztatta, hogy sok szabályszegés történik a villában, melyeket nem torolnak meg a készítők.
A lakók izgalmas és vicces feladatot kaptak, ugyanis nem cserét kellett végre hajtani a villában, ahol Giginek szerelmet kellett vallania Jerzy-nek, amit nem tudott teljes odaadással elmondani.
A nap folyamán Jerzy Évának öntötte ki a szívét, hogy nem tudja, pontosan mit is érez a kisebbik testvér iránt, illetve nem érti a hirtelen megváltozott viselkedését. A riportszobában Gigi többször is hangoztatta, hogy nem szerelemes Jerzybe, ugyanakkor jól esik neki a közelsége, de nem tudja, hogy van-e értelme folytatni a kapcsolatukat.

Oldalak