Gyász: Elhunyt az ország Márta nénije, Geszti Péter édesanyja

Geszti Péter, magyarország egyik legkedveltebb showmanje, rapper, dalszövegíró és reklámszakember szomorú posztban közölte a hírt a Facebookon.

Elhunyt Geszti Péter édesanyja

A showman és reklámszakember egy megható és szívfacsaró Facebook-bejegyzésben osztotta meg követőivel a gyászhírt, miszerint sokak által Márta néniként ismert és kedvelt édesanyja 90 esztendős korában elhunyt.

"Szomorú szívvel írom le, hogy Márti, Mártuska, Márta, Mama, Márta néni néven szólított édesanyám váratlanul befejezte földi pályafutását. Nehéz és küzdelmes élete volt, de nagy adománya, a humorérzéke az út végén sem hagyta cserben, és az élet iránti rajongás akkor sem halkult el benne, amikor már nem élhetett teljes életet. Segítette őt a tudat, hogy nemcsak a családja szerette, de tízezrek zárták szívükbe távolról, láthatatlanul. Tudom, hogy nem halunk meg addig, amíg emlékeznek ránk, és tudják a nevünket. Biztos vagyok benne, hogy a Mama még hosszú évtizedekig él majd sokunk emlékezetében.

Kérem a sajtó munkatársait, hogy engedjék nyugodtan gyászolni a családunkat! Köszönöm.

GP" - írta oldalán Geszti Péter.

Márta nénit sajátos humoráért rengetegen kedvelték, sokszor mefordult fia aktuális műsoraiban, de 2012-es visszavonulásáig különböző rádiócsatornákon is rendszeresen szerepelt, mint "az ország nagymamája".

Őszinte részvétünk.

Leadfotó: facebook.com/gesztipeter

Oldalak

Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.