Hirdetés

Gesztesi Károly: Borzasztóan nehéz döntés volt, de én lemondtam Pankáról!

Megdöbbentő kijelentést tett egyetlen lányával kapcsolatban Liptai Claudia volt férje, Gesztesi Károly. A színész természetesen megmagyarázta, miért gondolja így.

Csak nagyon kevés időt tölthet Pankával

Az 52 éves Gesztesi Károly és a 42 éves Liptai Claudia 2012-ben, hatévnyi házasság után váltak el. Közös kislányuk, a 2006-ban született Panka Sára akkor édesanyjához került, a színész azóta két hetente egy vasárnapot tölt a gyerekkel. A Story magazinnak a színész ezzel kapcsolatban elmondta, a bíróság által neki ítélt láthatáson kívül is tarthat kapcsolatot Pankával, olykor ő hozza vagy viszi iskolába, hogy ezzel segítsen volt nejének.

„Igyekszem besegíteni Claudiának. Sokszor én viszem Pankát az iskolába, és időnként együtt is ebédelünk. Tehát amennyit csak lehet, vele vagyok, de ez mindig nehéz történet marad az életemben. Aki elvált az pontosan tudja, hogy ez egy olyan 'megosztás', amiben nagyon bölcsnek kell lenni. Vagy az apának, vagy az anyának, valamennyire le kell mondania a gyerekről” – mesélte a lapnak Gesztesi szomorúan.

„Borzasztóan nehéz döntés volt, de én lemondtam Pankáról!” – tette még hozzá.

Lapozz, cikkünk még folytatódik!

Fotó: tv2.hu/frizbi, facebook.com/liptaiclaudia

Oldalak

Szólj hozzá Te is!