Viccet csinált magából George Clooney: kiderült, hogy fanatikus Brad Pitt rajongó

Hatvanéves, de még mindig érti a viccet Hollywood egykor legkapósabb férfisztárja. Lakótársnak azért lehet nem fogadnánk el – cikkünkből kiderül, miért.

Találkozz George Clooneyval! Vagy ez mégsem olyan jó ötlet?

Jó hír a George Clooney-fanoknak: a tegnap a hatvanadik születésnapját ünneplő világsztár jótékonysági akciót hirdetett, aminek keretében a támogatók közül kisorsolnak majd egy szerencsést, aki másodmagával a színész olaszországi, pontosabban a Comói-tó partján fekvő villájának vendége lehet, sőt, maga Clooney és felesége, Amal fogadja majd őket. A repjegyet és a szállást is természetesen állja a világhírű házaspár.

Az Omaze nevű, a világ különböző emberi jogi krízisein segítő alapítvány – aminek Clooney és felesége a tulajdonosa – humoros videóval hívja fel a figyelmet az akcióban, amiben természetesen a színész is szerepet vállalt. Ebben a világ legrosszabb szobatársaként mutatkozik be, aki kénytelen egy Byron nevű átlagember lakásában maradni, hiszen éppen akkor üt be az Amerikai Egyesült Államokban az otthonmaradási kötelezettség, amikor át szeretne venni tőle valamit, amit az interneten vásárolt. Clooney lazán bohócot csinál magából a nemes cél érdekében: a videóban egy fanatikus Brad Pitt rajongót alakít, és még a Batman és Robin is előkerül. Azért reméljük, a valóságban nem ilyen bizarr George Clooneyval lakni!

A teljes videót eredeti hanggal itt tudod megnézni:

Amikor Traci Lords megkapta élete nagy lehetőségét, és Johnny Depp mellett bizonyíthatott a mozivásznon, minden bizonnyal fogalma sem volt róla, hogy nem a biztos szövegtudás okozza majd a legnagyobb gondot a forgatásokon, hanem az FBI.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak