Már aggódtak a rajongók: Gelencsér Tímea elárulta, miért kellett kórházba vonulnia

Az Exatlon Hungary és a Dancing with the Stars sztárja alapvetően irtózik a kórházi miliőtől, de most kénytelen volt egy egészségügyi intézmény "vendégszeretetét" élvezni, ugyanis megműtötték.

Kés alá feküdt az egykori szépségkirálynő

Gelencsér Tímea az Instagram felületén árulta el aggodalmaskodó rajongóinak, hogy mandulaműtét miatt kellett kórházba vonulnia. A 27 esztendős egykori magyar szépségkirálynő egy huszonnégy óráig megtekinthető történetben mesélte el a követőknek, hogy sajnos igencsak sűrűn begyulladt a mandulája, ezért vált végül elkerülhetetlenné a beavatkozás, melyen nemrégiben esett túl. A gyönyörű magyar influenszer számára nem kis nehézséget jelentett elfogadni, hogy megoperálják, hiszen eleve irtózik a kórházi miliőtől, most azonban nem futamodhatott meg, hiszen kiváltképp fontos beavatkozásról volt szó.

"Az ellenségemnek nem kívánom az elmúlt 12 órát, de megmaradok. Köszönöm a sok támogató üzenetet, beléptem a mandula nélküliek csoportjába! Nem is a fájdalom a legrosszabb, hanem az elképesztően erős hányinger, ami nem hagy aludni… Remélem, elmúlik és mehetek holnap haza" - kommentálta legfrissebb, a közösségi oldalon megtekinthető fotóját az Exatlon Hungary és a Dancing with the Stars üdvöskéje.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2