Ázsia Expressz: Gelencsér Timi és barátnője elhagyták az országot – Elárulták azt is, hogyan készültek a versenyre

Gelencsér Timi is részt vesz a TV2 csatornáján futó Ázsia Expressz harmadik évadában, a kalandra pedig a legjobb barátnője kíséri el. A páros a napokban elhagyta Magyarországot, nemrég azonban részletesen meséltek arról, hogyan készültek a megmérettetésre.

Nagy kaland vár rájuk

Mint megírtuk, újabb évaddal jelentkezik Ördög Nóra műsorvezetésével a TV2 népszerű utazós kaland-realityje, az Ázsia Expressz. A stáb Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban rögzíti a széria legújabb epizódjait: a nem mindennapi kalandra nyolc ismert páros vállalkozott azzal a céllal, hogy minden kihívást és akadályt letudva győztesen érjen célba a négy országon átívelő verseny végén, és hazavigye a 10 millió forintos fődíjat – az, hogy a családi kötelék, a barátság vagy épp a szerelem mennyire segíti át a nehéz helyzeteken a hírességeket, még kérdéses. A harmadik évadban szerepel a 2016-os Miss World Hungary győztese, Gelencsér Timi is, akit a legjobb barátnője, a pszichológus hallgató Balogh Szimóna kísér. A párok nemrég elhagyták az országot és útnak indultak a megmérettetésre, a nagy kaland előtt azonban az egykori szépségkirálynő még elárulta, hogyan készültek a barátnőjével a kalandra. Részletek a galériában!

A párokra ezúttal is kemény kihívások várnak, izgalmas feladatokban és embert próbáló kalandokban nem lesz hiány. Egy korábbi cikkünkben már megmutattuk, kik azok, akik feltűnnek majd az Ázsia Expressz harmadik évadában: az összeállítást ezen a linken megtekintheted.
Kattints a további képekért!

A Miss World Hungary egykori győztese egyáltalán nem szégyelli azokat a pillanatokat, amikor épp nincs csúcsformában.

Leadfotó: TV2

Oldalak